2010. október 15., péntek

Köszöntünk az új Baba-Mama Klubos blogon!

Kedves Klubos Társam!

Örömmel jelenthetjük, hogy elkészült a Kertvárosi Baba-Mama Klub oldala! Reméljük, tetszeni fog, és hasznosnak találod majd. Ez utóbbiban azonban segíteni is tudsz nekünk, ha megjegyzésben elmondod nekünk az ötleteidet, meglátásaidat, véleményedet az oldallal, az egyes bejegyzésekkel kapcsolatosan! :-) Természetesen időnként - mint most is - kikérjük a véleményeteket szavazás formájában is.
A blog forma sok lehetőséget ad. A bejegyzésekben híreket, eseményeket, témákat, film- és könyvajánlókat és recepteket is tervezünk közszemlére bocsátani. Emellett szeretnénk, ha gondos munkánknak köszönhetően interneten elérhetővé, és így bármikor megkereshetővé válnának a dalok és mondókák, amiket a Baba-Mama Klubon tanulunk. A Fényképalbumban pedig képeket szeretnénk megosztani egymással.
Az oldalsávban link és blogajánlók vannak jelenleg.
Hogy ne lehessen bármit "bekiabálni" - lévén ez most egy nyilvános blog - az összes oldalra érkező megjegyzést moderáljuk. Így garantáljuk, hogy el is olvassuk azokat! :-) És igyekszünk a kérdésekre válaszolni is!

Szeretettel az blog létrehozói:
Pimpa és Zsófi :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése