2010. november 11., csütörtök

Filmajánló: Szerelempróba avagy Tüzbiztos házasság

Caleb Holt megbecsült tűzoltó parancsnok, aki életeket ment csapatával. Jó embernek érzi magát, ám házassága mégis romokban hever. Felesége, Catherine, sajtóreferens a helyi kórházban, és idős szüleit is ápolja, segíti. Egy parázsvita kettejük között válásig fajul. Ám Caleb apja mentőövet dob fiának: egy saját kézzel írott könyvet, amelyben egy 40 napos kihívást talál a szerelemért - ha meg akarja menteni a házasságát. Ez volt ugyanis az, ami Caleb szüleinek házasságát is megmentette. Caleb vonakodva, és félszívvel belekezd a kihívásba, maga sem tudva mit várjon a dologtól...


Izgalmas film a szeretet erejéről és mibenlétéről, a házasságról és arról, hogyan működik - működhet. Szerencsére kevés rajta az amerikai cukormáz. És a végén a katartikus végkifejlet sem marad el!
Mindez a Fireproof című amerikai film, amit magyarul Szerelempróbának kereszteltek el.

Belenéznél? Íme az első rész magyarul!

Szerelempróba



És ha nem bánod a feliratokat, íme itt egy lejátszólista az összes résszel eredeti nyelven:

Fireproof - Tűzbiztos házasság



Tetszett a film és szeretnéd, ha a férjed is látná, ám nem vagy biztos abban, hogy kérésedre megteszi, mert úgy gondolja ez amolyan női film? Tuti tipp: kezdd el nézni a jelenlétében. Nem tud majd mást tenni, csak odaülni melléd! Tapasztalatból mondom. ;-)

Tetszett a film és lenyűgözött a 40 napos kihívás? Bárcsak elolvashatnád mind a 40 napot? Esetleg megcsinálnád te is a szerelmedért?
Hát tessék!
A teljes Merj szeretni! tanulmány a Nice Life .hu-n!

Örömteli feltöltődést!

2 megjegyzés:

  1. Tényleg így volt, elkezdtem nézni a filmet, és a férjem is ideragadt a monitor elé. Nagyon tetszett neki, azóta többször is megnézte :-)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy nektek is tetszett! Én most tervezem, hogy újból megnézem. :-)

    VálaszTörlés